Forret
Kold røget færøsk laks fra egen rygeovn
med feld salat og rugbrøds chrumble rygeoste creme. Hjemmelavet flutes, inkl smør
(portionsanrettet)
Hovedret
Helstegt pattegris
sprød i svær og perfekt stegt
BBQ marineret kylling
Kartofler
Små bagte kartofler
med hvidløg og timian
Sommer kartoffelsalat
med forårsløg, tomat, radise, vendt med friske krydderurter, toppet med rygeost
Salater
Vandmelon salat
med fetaost, rucola, ristede pinjekerner, frisk mynte og sød balsamico glace
(Vandmelonsalaten tilbydes kun fra april-oktober)
Broccolisalat
med bacon, rødløg, solsikkekerner, rosiner
Saucer & Dressinger
Sauce Béarnaise
Rødvins sauce
Brød
Hjemmelavet luftigt baguettes
inkl smør
Dessert
Rabarber mazarin
med hvid chokolade creme og syltede rabarber
(portionsanrettet)
OBS, der er saucer/kartofler og brød der kræves opvarmet på stedet af kunden
Vegetar/ Veganer:
DER LAVES SOM UDGANGSPUNKT IKKE SÆRSKILT FORRET OG DESSERT TIL DISSE.
HOVEDRET : No kebab af ærteprotein, på rustik salat af perlebyg, tilsmagt med røget paprika, frisk grønt og urter.
( Antal vælges til sidst i bestillingen )