Nedenfor kan du se hvilke allergener der findes i vores forskellige retter.

Til ventre finder du vores retter, med nogle nummer angivet efter. Nummerne kan slås op i højre side.
Du kan læse mere om allergener hos Fødevarerstyrelsen her: https://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Oplysning-om-allergener.aspx

Er der spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Forret

Rejecocktail - Allergi 2, 3, 7, 10.
Tun mousse (Vegetarisk) - Allergi 4, 7.
Laksemousse (Vegetarisk) - Allergi 2, 4, 7.
Lakse wraps (Vegetarisk) - Allergi 2, 4.
Carpaccio - Allergi 7.

Hovedret

BBQ-marinerede sparribs - Allergi 1, 9.
BBQ.marineret kylling - Allergi 9, 10, 12.
Pølser - Allergi ingen.
Ostepølse - Allergi 7, 10.
Soja/hvidløg-marineret svinemørbrad - Allergi 6.

Kartofler

Flødekartofler (Vegetarisk) - Allergi 3, 6, 7.
Varme kartofler
Smør/persille (Vegansk) - Allergi 11.
Tomat/bacon - Allergi 11.
Citron/rosmarin (Vegansk) - Allergi 11.
Ruccula/parmesan (Vegetarisk - indeholder honning!) - Allergi 7, 10, 11.
Rød pesto - Allergi 6, 7, 8, 11 og hvidløg.
Kold kartoffelsalat (Vegetarisk) - Allergi 3, 7, 10.

Salater

Edamame salat (Vegansk) - Allergi 6, 11.
Melon salt (Vegansk)
Cæcar salat (Vegetarisk) - Allergi 3, 7, 10 (1).
Coleslaw (Vegetarisk) - Allergi 1, 3, 10.
Tomat/mozarella salat (Vegetarisk) - Allergi 7, 10, Hvidløg.
Bønne salat - Allergi 7, 10.
Pasta-pesto salat (Vegetarisk) - Allergi 1, 7.
Pasta salat - børnevenlig (Vegansk) - Allergi 1.
Rødbede salat (Vegetarisk) - Allergi 7.
Broccoli salat - Allergi 1, 3,10.
Spidskåls salat (Vegansk) - Allergi 11.
Græsk salat (Vegetarisk) - Allergi 7,10, 12.
Asparges salat med parmesan og havsalt (Vegansk) - Allergi 7.

Dressinger

Bearnaise (Vegetarisk) - Allergi 3, 7, 12.
Kold Bearnaise (Vegetarisk) - Allergi 3, 7, 12.
BBQ marinade (Vegansk) - Allergi 9, 10, 12.
Champignon/svampe sauce - Allergi 7, 12.
Peber sauce - Allergi 7, 12.
Rødvins sauce - Allergi 7, 12.
Gorgonzola sauce - Allergi 7, 10, 12.
Tzatziki (Vegetarisk) - Allergi 7, Hvidløg.
Hummus (Vegansk)
Krydder dressing (Vegetarisk) - Allergi 3, 7, 10.
Hvidløgs dressing (Vegatarisk) - Allergi 7.
Thousand island dressing (Vegetarisk) - Allergi 3, 10.

Desserter

Sorbet (Vegansk) 
Panna cotta - Allergi 7.
Æbletrifli (Vegetarisk)
Chokolademousse med jordbær (Vegetarisk) - Allergi 3, 6, 7.
Pandekager med is og chokolade sovs (Vegetarisk) - Allergi 1, 3, 7.

Natmad

Biksemad - Allergi 1, 10, 12.
Tarteletter - Allergi 1, 7.

  1. Glute​nholdige kornprodukter, dvs. hvede (som fx spelt og khorasanhvede), rug, byg, havre eller hybridiserede stammer heraf, og produkter på basis heraf, undtagen:
    • ​​​glucosesirup på basis af hvede, herunder dextrose
    • maltod​extriner på basis af hvede
    • glucosesirup på basis af byg
    • kornprodu​kter, der anvendes til fremstilling af alkoholholdige destillater, herunder landbrugsethanol
       
  2. ​Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr
     
  3. Æg og produkter på basis af æg
     
  4. Fisk og produkter på basis af fisk, undtagen:​
    • ​​​​fiskegelatine anvendt som bærestof for vitam​in- eller carotenoidpræparater
    • fiskegelatine eller ægte husblas, der anvendes som klaringsmiddel i øl og vin
       
  5. Jordnødder og produkter på basis heraf
     
  6. Soja og produkter på basis af soja, undtagen:
    • ​fuldstæ​ndig raffineret sojaolie og -fedt
    • naturlige blandede tocopheroler (E 306), naturligt D-alpha-tocopherol, naturligt D-alpha-tocopherylacetat, naturligt D-alpha-tocopherylsuccinat hidrørende fra soja
    • plantesteroler og plantesterolestere fremstillet af vegetabilske olier hidrørende fra soj​a
    • plantestanolestere fremstillet af vegetabilske steroler hidrørende fra soja ​
       
  7. Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose), undtagen:
    • ​​valle, der anvendes til fremstilling af alkoholholdige destillater, herunder landbrugsethanol
    • la​ctitol
       
  8. ​​Nødder, dvs. mandler (Amygdalus communis L.), hasselnødder (Corylus avellana), valnødder (Juglans regia), cashewnødder (Anacardium occidentale), pekannødder (Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch), paranødder (Bertholletia excelsa), pistacienødder (Pistacia vera), queenslandnødder (Macadamia ternifolia) og produkter på basis heraf, undtagen nødder, der anvendes til fremstilling af alkoholholdige drikkedestillater, herunder landbrugsethanol
     
  9. ​Selleri og produkter på basis af selleri
     
  10. ​Sennep og produkter på basis af sennep
     
  11. ​Sesamfrø og produkter på basis af sesamfrø
     
  12. Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter som samlet SO­2 skal beregnes for produkter, som de udbydes klar til brug, eller som de er rekonstitueret efter fabrikanternes instrukser
     
  13. Lupin og produkter på basis af lupin
     
  14. Bløddyr og produkter på basis af bløddyr

Listen er taget fra Fødevarerstyrelsen hjemmeside d. 1/7/2019. Du kan se listen her.