Betingelser

Nedenstående vilkår gælder for alle leverancer fra pattegrise.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Pattegrise.dk.

Forbehold
Vi tager forbehold for tryk- og tastefejl, samt udgåede varer. 

Betaling af varer og grillarrangementer
10 dage før arrangementet vil du automatisk modtage en faktura med info ang. betaling, beløbet skal betales via bank.
Det er meget vigtigt pengene fremgår på vores konto senest 5 dage inden arrangementet. EAN fakturering kan vi også klare.

Anden form for betaling?
Ønsker du at bestille grillarrangement, men vil benytte en anden betalingsmetode end beskrevet herpå, så kontakt os på [email protected]

Fortrydelsesret
Du kan op til 10 dage før arrangementets leveringsdato annullere din ordre. Ordren skal annulleres skriftligt via email.
Annulleres ordren senere end dette, opkræves 50% af grillarrangementes pris.

Personoplysninger
De personlige oplysninger, som du indtaster under et køb, bruges udelukkende til ordre-behandling, og bliver ikke videregivet til andre. Ud over de personlige oplysninger logges også ip-adresse, samt evt. link. Disse oplysninger bruges udelukkende til statistik og ved sager omhandlende misbrug/svindel. Alle personlige oplysninger gemmes i 10 år, for at lette en fornyet handel og af hensyn til efterforskning af evt. svindel. 

I tilfælde af fejlbestilling
I det øjeblik der er trykket på "Godkend ordre", er der indgået en købsaftale imellem Pattegrise.dk og kunden. Denne aftale er bindende, og kan ikke ændres online. Er der dog sket en fejl ved bestillingen, f.eks. indtastningsfejl, er det selvfølgelig muligt at kontakte os for at få ændret ordren. Dette skal dog ske omgående senest 10 dage inden indtastet leveringstidpunkt.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer og ydelser købt hos Pattegrise.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Alle priser Pattegrise.dk - på web-adressen http://www.pattegrise.dk - er inkl. moms. 

Levering
Pattegrise sørger for levering af dine varer/ydelser med egen bil eller køle trailer
Leveringstiden er som aftalt ved ordreafgivning.