Nedenfor kan du se hvilke allergener der findes i vores forskellige retter.

Til ventre finder du vores retter, med nogle nummer angivet efter. Nummerne kan slås op i højre side.
Du kan læse mere om allergener hos Fødevarerstyrelsen her: https://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Oplysning-om-allergener.aspx

Er der spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

N.B. Forbehold for skrivefejl samt løbende ændringer

Forret

Islandsk Laks - Allergi 1,4,7,8.
Stenbidderrogn - Allergi - 1,4,7
Seared Tun - Allergi 4,7,11
Hvidløgs Rejer - Allergi 1,7,11,hvidløg

Hovedret

BBQ-marinerede sparribs - Allergi 1, 9.
BBQ.marineret kylling - Allergi 9, 10, 12. Mørk sirup

Frankfurter - Allergi - Kartoffelmel, 7, 10

Oksepølser - Allergi - Hvidløg, stivelse 

Soja/hvidløg-marineret svinemørbrad - Allergi 6, Hvidløg

Kartofler

Flødekartofler (Vegetarisk) - Allergi 3, 6, 7.
Smør/persille Kartofler (Vegansk) - Allergi - 7
Hvidløg/Timian kartofler ( vegetarisk )- Allergi - hvidløg
Kartofler m/sur-sød dressing - Allergi - 6,1
Gl.dags kartoffelsalat - Allergi - 3,7,10
Sommer Kartoffelsalat ( vegetarisk ) - Allergi - 7

Salater

Vandmelon salat - Allergi - 7,9,12
Cæcarsalat - Allergi - 3,4,7,hvidløg
Tomat-Mozzerallasalat - Allergi - 7,8, Hvidløg
Grøn Feldsalat - Allergi - 7
Græsksalat - Allergi - 7,10
Bønne salat - Allergi 7, 10.
Cole slaw - Allergi - 3,7,11
Mixed pastasalat - Allergi - 1,3
Pastapesto salat - Allergi - 1,3,7, Hvidløg
Spicy spidskålsalat - Allergi - 11, Hvidløg
Spidskåls salat - Allergi - 7
Broccolisalat - Allergi - 3,7,8,12
Couscoussalat - Allergi -

Nicoisesalat - Allergi - 3,4,10

Sommersalat - Allergi - 1,7,8

Blomkålsgratin - Allergi - 1,7

Dressinger

Bearnaise - Allergi 3, 7, 12.
Kold Bearnaise - Allergi 3, 7, 12.
BBQ marinade - Allergi 9, 10, 12.
Champignon/svampe sauce - Allergi 7, 12.
Peber sauce - Allergi 7, 12.
Rødvins sauce - Allergi 7, 12.
Gorgonzola sauce - Allergi 7, 10, 12.
Tzatziki - Allergi 7, Hvidløg.
Hummus (Vegansk) - Hvidløg
Krydder dressing  - Allergi 3, 7, 10.
Hvidløgs dressing - Allergi 7. Hvidløg
Thousand island dressing - Allergi 3, 10.

Desserter

Rabarber Mazarin - Allergi - 1,3,7,8
Jordbær trifli - Allergi - 1,7,8,9,11
Blåbær cheesecake - Allergi - 1,7,8
Citrontærte - Allergi - 1,3,7
Chokolade Brownie - Allergi - 1,7,8

Æblekage m/makroner og flødeskum - Allergi - 1,3,7,5,8

Natmad

Biksemad - Allergi - 3,7,12
Løgsuppe - Allergi - 7

Karrysuppe - Allergi - 7

Frikadelle - Allergi - 1,3,7,10

Brød

Grillbrød - Allergi - 7, Hvedemel, spor af nødder kan forekomme, hvidløg

Hj.lavet Grovflutes - Allergi - Maltsirup, 8, 11, Hvedemel

Hj. lavet Flutes - Allergi - Hvedemel, spor af nødder kan forekomme 

Saltkringle - Allergi - 1,3,7

  1. Glute​nholdige kornprodukter, dvs. hvede (som fx spelt og khorasanhvede), rug, byg, havre eller hybridiserede stammer heraf, og produkter på basis heraf, undtagen:
    • ​​​glucosesirup på basis af hvede, herunder dextrose
    • maltod​extriner på basis af hvede
    • glucosesirup på basis af byg
    • kornprodu​kter, der anvendes til fremstilling af alkoholholdige destillater, herunder landbrugsethanol
  2. ​Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr
  3. Æg og produkter på basis af æg
  4. Fisk og produkter på basis af fisk, undtagen:​
    • ​​​​fiskegelatine anvendt som bærestof for vitam​in- eller carotenoidpræparater
    • fiskegelatine eller ægte husblas, der anvendes som klaringsmiddel i øl og vin
  5. Jordnødder og produkter på basis heraf
  6. Soja og produkter på basis af soja, undtagen:
    • ​fuldstæ​ndig raffineret sojaolie og -fedt
    • naturlige blandede tocopheroler (E 306), naturligt D-alpha-tocopherol, naturligt D-alpha-tocopherylacetat, naturligt D-alpha-tocopherylsuccinat hidrørende fra soja
    • plantesteroler og plantesterolestere fremstillet af vegetabilske olier hidrørende fra soj​a
    • plantestanolestere fremstillet af vegetabilske steroler hidrørende fra soja ​
  7. Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose), undtagen:
    • ​​valle, der anvendes til fremstilling af alkoholholdige destillater, herunder landbrugsethanol
    • la​ctitol
  8. ​​Nødder, dvs. mandler (Amygdalus communis L.), hasselnødder (Corylus avellana), valnødder (Juglans regia), cashewnødder (Anacardium occidentale), pekannødder (Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch), paranødder (Bertholletia excelsa), pistacienødder (Pistacia vera), queenslandnødder (Macadamia ternifolia) og produkter på basis heraf, undtagen nødder, der anvendes til fremstilling af alkoholholdige drikkedestillater, herunder landbrugsethanol
  9. ​Selleri og produkter på basis af selleri
  10. ​Sennep og produkter på basis af sennep
  11. ​Sesamfrø og produkter på basis af sesamfrø
  12. Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter som samlet SO­2 skal beregnes for produkter, som de udbydes klar til brug, eller som de er rekonstitueret efter fabrikanternes instrukser
  13. Lupin og produkter på basis af lupin
  14. Bløddyr og produkter på basis af bløddyr

Listen er taget fra Fødevarerstyrelsen hjemmeside d. 1/7/2019. Du kan se listen her.